четверг, 6 июня 2013 г.

Gigabyte представила недорогі смартфони Maya, Sierra і Simba

У ході виставки Computex 2013 компанія Gigabyte Communications представила три недорогих смартфона — GSmart Maya, GSmart Sierra і GSmart Simba, продажі яких почнуться в третьому кварталі цього року. Всі три моделі працюють під управлінням ОС Android 4.2 Jelly Bean, оснащені IPS-екранами, 1 Гбайт оперативної пам’яті і 4 Гбайт флеш-пам’яті плюс двома слотами для SIM-карт.

GSmart Simba заснований на двоядерному 1,4-ГГц процесорі Snapdragon 400, оснащений 5 "IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD, основний 8-Мп камерою і фронтальною з роздільною здатністю 1,3 Мп, а також батарей ємністю 1900 мАг і 4 Гбайт вбудованої флеш-пам’яті. Обидві SIM-карти працюють в активному режимі, дозволяючи користувачеві розмовляти з двома співрозмовниками одночасно. У двох інших моделей обидві SIM-карти доступні в режимі очікування.

Смартфон GSmart Sierra теж оснащений 5 "екраном з роздільною здатністю HD, але базується на чіпсеті Mediatek MT6589T з чотирьохядерним 1,5-Ггц процесором. Специфікації Sierra включають основну 13-Мп і фронтальну 2-Мп камери, а також батарею ємністю 2000 мАг. Як повідомляється, смартфон підтримує запис і відтворення відео з роздільною здатністю 1080p. Товщина корпусу GSmart Sierra дорівнює 8,8 мм.

У смартфона Maya в переліку характеристик указан 4,5 "дисплей з роздільною здатністю qHD, чотирьохядерний процесор Mediatek MT6589 з робочою частотою 1,2 ГГц, а також 8-Мп і 2-Мп камери. Ємність акумуляторної батареї пристрою дорівнює 1700 мАг.

Новинки, як очікується, надійдуть у продаж у третьому кварталі. Ціна пристроїв поки не відома

Комментариев нет:

Отправить комментарий